Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

drs Vincent Steenbakkers RA RV – Associate Partner

T: +31 (0)6 38117471
E: steenbakkers@hermes-advisory.com

Vincent heeft een sterke corporate finance achtergrond. Hij heeft jarenlange transactie ervaring opgedaan als adviseur op het gebied van Business Valuation, Due Diligence en Financieel Feitenonderzoek en in de rol van CFO.Hij heeft een groot aantal ondernemingen in diverse segmenten (groot bedrijf en MKB en diverse sectoren) begeleid en ondersteund.

Binnen Hermes Advisory houdt Vincent zich voornamelijk bezig met financiële herstructureringen. Voor accountants advieswerkzaamheden is Vincent verbonden aan Q-Concepts. Daarnaast is Vincent lid van de Raad van Tucht bij het NIRV en verbonden aan Nyenrode als scriptiebegeleider.