Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

mr Ursula Prakash

T: +31 (0)6 438 577 57
E: prakash@hermes-advisory.com

Ursula is in augustus 2004 afgestudeerd aan Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichting ondernemingsrecht en internationaal recht. Tijdens haar studie heeft zij een semester gestudeerd aan de Florida State University in de Verenigde Staten.

Ursula is, na een periode van student-stages, haar carrière in 2005 begonnen als advocaat-stagiaire bij Allen & Overy op de praktijkgroep fusies & overnames. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van private equity en venture capital transacties, joint ventures en herstructureringen. Na Allen & Overy heeft zij de overstap gemaakt naar de fusie en overnamepraktijk van Holland Van Gijzen Advocaten & Notarissen in Rotterdam.

In 2012 is Ursula begonnen in het bedrijfsleven en heeft zij enkele jaren als bedrijfsjurist en corporate secretary bij Equens en haar dochteronderneming PaySquare gewerkt. Daar maakte zij deel uit van een groot team juristen waar zij verantwoordelijk was voor het vertalen van financiële wet- en regelgeving naar een organisatie breed beleid en het implementeren van het compliance beleid binnen de organisatie. Zij onderhield de contacten met toezichthouders (DNB) en coördineerde de self-assessments van de toezichthouders. Ook heeft zij verschillende transacties binnen Equens en PaySquare begeleid.

Bij Hermes Advisory ondersteunt Ursula bij projecten en is zij verantwoordelijk voor de corporate housekeeping.