Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

Ir. Justin Mulder

T: +31 (0)6 461 538 88
E: Mulder@Hermes-Advisory.com

Justin is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met een master in Systeem & Regeltechniek. 

Tijdens zijn afstudeeronderzoek richtte hij zich op het ontwikkelen van een nieuw cash flow forecast methode door mechanica toe te passen op finance met behulp van predictive control, machine learning en optimization. Dit deed hij in samenwerking met PwC Valuations. Ook liep hij stage bij PwC waar hij ervaring heeft opgedaan in purchase price allocations, impairments en valuation. Gedurende en na zijn studie gaf hij advies aan bedrijven over het optimaliseren van investeringsmogelijkheden op het gebied van zonne-energie. 

Met zijn ervaring in modelleren, programmeren en finance ondersteunt hij Hermes Advisory met het uitvoeren en automatiseren van financiële analyses.