Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

mr Mathijs Koens

T: +31 (0)6 12 89 7710
E: Koens@hermes-advisory.com

Mathijs heeft een brede achtergrond met een unieke combinatie van juridische en financiële ervaring. Hij is bijna 7 jaar werkzaam geweest in de advocatuur, eerst als curator en advocaat ondernemingsrecht bij Buren Legal en vervolgens als advocaat ondernemingsrecht bij Allen&Overy. In deze tijd is Mathijs betrokken geweest bij een groot aantal fusies en overnames en diverse herstructureringen en faillissementen.

Na de advocatuur is Mathijs overgestapt naar de Rabobank. Eerst is hij 3 jaar als bedrijfsjurist betrokken geweest bij diverse M&A- en strategische projecten binnen de bank om vervolgens de overstap te maken naar de Rabo Corporate Investments. Bij Rabo Corporate Investments heeft Mathijs zich in 6 jaar ontwikkeld tot een ervaren allround investment professional. Zo heeft hij diverse fondsinvesteringen en co-investments geleid en heeft hij een venture capital afdeling opgezet. Ook was Mathijs verantwoordelijk voor het herstructureren van diverse porfolio-bedrijven waarbij hij tevens zeer nauw heeft samengewerkt met de afdeling Financial Restructering & Recovery van de Rabobank.Binnen Hermes Advisory houdt Mathijs zich voornamelijk bezig met WHOA Reorganisatie Akkoorden.