Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

mr drs Sebastian Frankenberg RV – Associate Partner

T: +31 (0)88 110 47 12

E: Frankenberg@hermes-advisory.com

Sebastian focust zich op economische waarderingsvraagstukken. Met zijn fiscale (Fiscaal Recht, LLM) en economische (Master of Business Valuation, MSc) achtergrond heeft Sebastian een uniek profiel, in het bijzonder ten behoeve van transfer pricing (waarderings-) vraagstukken. Als erkend Register Valuator (RV) is Sebastian tevens verbonden aan het NiRV.

Sebastian verricht waarderingsdiensten, variërend van van equity en asset waarderingen tot managementparticipaties en value-based management services. Daarnaast houdt Sebastian zich bezig met economische en financiële analyses ten behoeve van winstallocatie-vraagstukken en waarderingen voor fiscale en transfer pricing doeleinden.

Sebastian is zijn carrière begonnen binnen de internationale transfer pricing praktijk van DLA Piper waar hij veelal (Amerikaanse) multinationals heeft geadviseerd ter zake van transfer pricing en waarderings-vraagstukken. Nadien is Sebastian aangetrokken door Houthoff om daar de transfer pricing praktijk op te zetten. Als Transfer Pricing & Valuations expert heeft Sebastian dan ook brede ervaring opgedaan binnen de advocatuur in het kader van fusie en overnames, (her-) structureringen en financieringstransacties voor zowel nationale als multinationale ondernemingen in diverse industriën.

Naast de studie Fiscaal Recht (LLM) aan de Universiteit Leiden heeft Sebastian de Executive Master of Business Valuation (MSc) gevolgd aan TIAS Business School (cum laude, winnaar Best Student Award). Sebastian treedt geregeld op als (gast-)docent voor diverse waarderingscursussen en -seminars en is als docent verbonden aan de beroepsopleiding van belastingadviseurs (NOB) voor de cursus Aandelenwaardering en Financiële Rekenkunde.

Vanaf 2021 is Sebastian associate partner bij Hermes Advisory, waar hij zich richt op het uitvoeren van fiscale waarderingen en transfer pricing opdrachten.