Oplevering WHOA WorkFlow Systems eerste fase

Vandaag champagne moment! WHOA WorkFlow Systems eerste fase opgeleverd! Onder het motto “Niet met champagne maar met Red Bull om zo snel mogelijk weer door te ontwikkelen en zodoende deze applicatie breed beschikbaar te kunnen stellen!” Met deze versie kunnen wij ondernemingen ondersteunen bij WHOA trajecten zowel voor Reorganisatie Akkoorden als Liquidatie Akkoorden.

Veel dank voor de inspanningen van het
BLIS.digital team (Arco van der Velde , Ingeborg Boutens, Robert Ros, Barry Faassen, Pelle Overbeeke ) voor het bereiken van deze belangrijke mijlpaal! Op naar de volgende fase!
Meer informatie over WHOA trajecten:
https://lnkd.in/gZ9t79R

De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) is een herziening op de faillissementswet waardoor het voor ondernemingen mogelijk wordt gemaakt om schulden te saneren door het aanbieden van een zogenoemd akkoord aan schuldeisers. Deze FinTech applicatie zal de kosten van een WHOA traject aanzienlijk beperken en daarnaast de slagingskans van een succesvol akkoord vergroten. Ook maakt deze applicatie het mogelijk om de WHOA toe te passen bij MKB ondernemingen, juist nu deze door de Corona crisis zijn getroffen. #whoa #mkbnederland