Hermes Advisory

Financiële Expertise bij Juridische Geschillen

Hermes Advisory is hét adviesbureau in Nederland dat is gespecialiseerd in financiële (forensische) expertise ter ondersteuning bij geschillen. Onze aandachtsgebieden betreffen:

Onze aanpak onderscheidt zich door een duidelijke uitleg en onderbouwing van de casus in onze rapportage. Bij de uitvoering van onze opdracht werken wij nauw samen met opdrachtgever en de eventueel betrokken advocaat of juridisch adviseur. Met onze specialistische kennis en ervaring gecombineerd met een scherp beoordelingsvermogen bieden wij de cliënt en de betrokken juridisch adviseur de ondersteuning die noodzakelijk is om lastige conflicten tot een goed einde te brengen.

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investerings-banken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals het NIRV. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

WHOA Trajecten

Hermes Advisory heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van WHOA trajecten.

WHOA Trajecten

Services

Financiële expertise bij juridische geschillen

Dispute Resolution

Dispute Resolution

Hermes Advisory : experts in vermogensschade voor zowel nationale geschillen als internationale arbitrages, voor zowel individuele claims als massaclaims.

Lees meer

WHOA trajecten

WHOA trajecten

De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) maakt het mogelijk voor ondernemingen die failliet dreigen te gaan een dwangakkoord op te leggen aan haar schuldeisers en aandeelhouders.

Lees meer

Financial Restructuring

Financial Restructuring

Hermes Advisory staat met haar team van financieel specialisten en gerechtelijk deskundigen ondernemingen bij die in zwaar weer gekomen zijn.

Lees meer

Waardering Bij Geschillen

Waardering Bij Geschillen

Hermes Advisory verstrekt met haar team van gerechtelijk deskundigen financieel economische en statistische analyses.

Lees meer

Waarderen Intellectueel Eigendom

Waarderen Intellectueel Eigendom

Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van intellectueel eigendom (IE).

Lees meer

Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals het NIRV. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

Ontmoet ons complete team

Publicaties

Onderstaand vindt u een greep uit onze publicaties.

Agenda voor kennissessies

Het delen van kennis vergroot inzicht en biedt een nieuw, breder perspectief

Door het bieden van een breder perspectief naast de eigen aanwezige kennis, stelt Hermes Advisory haar opdrachtgevers in staat zelf zorgvuldiger hun afwegingen te maken en minder afhankelijk te worden van de mening van anderen.

16 september 2021: Onderhandelen bij financiële herstructureringen  voor financieel deskundigen

Locatie : WEBINAR Format

 

Onderhandelen bij financiële herstructureringen voor insolventie advocaten : datum volgt spoedig.