Hermes Advisory

Financiële Expertise bij Juridische Geschillen

Hermes Advisory is hét adviesbureau in Nederland dat is gespecialiseerd in financiële (forensische) expertise ter ondersteuning bij geschillen. Onze aandachtsgebieden betreffen:

Onze aanpak onderscheidt zich door een duidelijke uitleg en onderbouwing van de casus in onze rapportage. Bij de uitvoering van onze opdracht werken wij nauw samen met opdrachtgever en de eventuele betrokken advocaat of juridische adviseur. Met onze specialistische kennis en ervaring gecombineerd met een scherp beoordelingsvermogen bieden wij cliënt en betrokken juridisch adviseur de ondersteuning die noodzakelijk is om lastige conflicten tot een goed einde te brengen.

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investerings-banken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch/ fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

WHOA Trajectories

Hermes Advisory has specialized in WHOA trajectories.

WHOA Trajectories

Services

Financial expertise for legal disputes

Dispute Resolution

Hermes Advisory : Experts in vermogensschade voor zowel nationale geschillen als internationale arbitrages, voor individuele claims als voor massaclaims.

Read more

WHOA trajectories

De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) maakt het mogelijk voor ondernemingen die failliet dreigen te gaan een dwangakkoord op te leggen aan haar schuldeisers en aandeelhouders.

Read more

Financial Fact Finding

Hermes Advisory is gespecialiseerd in het uitvoeren van financieel feitenonderzoek ter ondersteuning van partijen bij (mogelijke) juridische geschillen.

Read more

Financial Restructuring

Hermes Advisory staat met haar team van financieel specialisten en gerechtelijk deskundigen ondernemingen bij die in zwaar weer gekomen zijn.

Read more

Valuing in case of disputes

Hermes Advisory verstrekt met haar team van gerechtelijk deskundigen financieel economische en statistische analyses.

Read more

Appreciation of intellectual property

Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van intellectueel eigendom (IE).

Read more

Our Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV, NIVRA en LRGD. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch/ fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

Meet our complete team

Publications

Onderstaand vind u een greep uit onze publicaties. Bekijk hier al onze publicaties.

Calendar for our knowledge sessions

Het delen van kennis vergroot inzicht en biedt een nieuw, breder perspectief

Door het bieden van een breder perspectief naast de eigen aanwezige kennis, stelt Hermes Advisory haar opdrachtgevers in staat zelf zorgvuldiger hun afwegingen te maken en minder afhankelijk te worden van de mening van anderen.