Ons Team

Onze professionals hebben minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij internationale advocatenkantoren, accountantskantoren of investeringsbanken en zijn ingeschreven bij relevante beroepsorganisaties zoals NIRV. Door deze relevante werkervaring en de samenstelling van ons team waarin zowel financieel als juridisch / fiscaal gespecialiseerde kennis aanwezig is, kunnen wij snel het gehele speelveld overzien.

drs Inge-Lisa Toxopeus RV

E: toxopeus@hermes-advisory.com

Inge-Lisa is haar carrière in 1998 begonnen in de internationale controlepraktijk van PwC. Zij heeft daar ervaring opgedaan in het controleren van jaarrekeningen van zowel grote multinationals als kleinere organisaties. Na het behalen van haar RA-titel maakte Inge-Lisa binnen PwC de overstap naar de forensische afdeling. Binnen deze afdeling heeft zij zich gespecialiseerd in het uitvoeren en managen van fraudeonderzoeken.

Daarnaast hield zij zich bezig met het onderzoeken en begroten van vermogensschade. Eind 2002 is Inge-Lisa overgestapt naar een particulier onderzoeksbureau waar zij zich eveneens bezig hield met fraudeonderzoek en vermogensschadeonderzoek. Begin 2007 maakte Inge-Lisa de overstap naar NautaDutilh om daar vorm te geven aan de jaarrekeningenrechtpraktijk en het multidisciplinaire team dat zich richt op interne onderzoeken in opdracht van cliënten. Vanaf 2012 is zij partner bij Hermes-Advisory, waar zij zich toelegt op het begroten van vermogensschade en ondersteuning geeft in juridische geschillen.

Inge-Lisa heeft een ruime ervaring in lesgeven aan advocaten en accountants. Inge-Lisa is toetsontwikkelaar bij de beroepsopleiding voor advocaten en geeft les in jaarrekening lezen via het CPO. Voorts is zij als docent en programma manager verbonden aan de Erasmus School of Accounting & Assurance in Rotterdam en betrokken bij de ontwikkeling van het executive programme ‘Financieel Forensisch Deskundige’.

Inge-Lisa is ingeschreven in het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) met als specialisatie vermogensschadeonderzoek.